Telefon
41 37 56 00

Service

Vi kan hjelpe deg med service og vedlikehold på din ventilasjonsløsning. Både sentralavtrekk og balansert ventilasjons-løsninger trenger jevnlig service og vedlikehold. Aggregatene/avtrekksviftene blir gamle og trenger å byttes ut eller skiftes noen deler på. Enten du trenger en helt ny ventilasjonsløsning, eller du bare trenger å bytte en del, så kan vi hjelpe deg med dette.

Vi utfører også filterservice og rens av avtrekksvifter. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er i behov av service og vedlikehold på ditt aggregat!

Vi har fokus på kvalitet og montørene må derfor gjennom grundig opplæring før de får jobbe selvstendig. Våre ansatte forsikrer seg om at det arbeid og de endringer de gjør er forenlig med forskrifter og god monteringspraksis.

Vi leverer alltid anleggene etter tek 10, eventuelt etter strengere krav fra kunden.

FILTERSERVICE

De fleste aggregat har et varsel i betjeningspanelet som indikerer når det er tid for å bytte filter. Vi anbefaler å skifte filter to ganger i året, vår og høst.

Vi utfører filterservice, hvor en servicemann bytter filter og sjekker aggregatet. Man kan også på en enkel måte lære seg og skifte filter selv. Kontakte oss for å booke tid for filterskift og/eller opplæring.